Двама луди и 300 гладни и жадни, що е то? Ама българска сватба, разбира се!

Лятото определено е сезонът на сватбите. Хубавото време и слънчевите лъчи са предпочитани от мнозина младоженци за вричане във вечна вярност, като напоследък забелязвам, че все повече двойки се осмеляват да си кажат “ДА” и на морето.

weddings_630x327

Хубави са тези празници и винаги предизвикват запомнящи се емоции. 🙂 За гостите обаче винаги остава въпросът: “Какво да подарим на младото семейство?” И се почва едно задрънчаване на тигани, тенджери, фритюрници, сервизи, и то по 5-6 бройки.

Ето моята бартовчедка например за сватбата си получиха със съпруга й 6 микровълнови и 4 кафе машини. И всичкото това “изобилие” при положение, че изрично бяха опоменали, че предпочитат пари.

Ето защо, по мое мнение, най-подходящият подарък за сватба е този, който младоженците сами си пожелаят.Ако имат най-голяма нужда от финикийски знаци, то съобразете се, въпреки неистовото желание да подарите “нещо, което ще им остане, нещо за спомен.” Още повече, че за едно младо семейство, което тепърва се устройва, това е голяма помощ и наистина ще ги зарадвате от сърце. 🙂

Google+ Comments

Размисли Tags: