Напоследък става все по-модерно жените да прекарват 80 % от свободното си време във фитнеса и да се съревновават с мъжете, кой повече тежести ще вдигне. Все повече жени се стремят да станат мускулести и здрави.

Няма лошо, страхотно е че се обръща толкова голямо внимание на здравословния начин на живот, на тренировки, но дали жените не прекаляват малко? Чудесно е че искат да изглеждат все по-добре, особено забелязвам тенденция при майките, изключително бързо си възвръщат формата след раждането, даже в някои случаи изглеждат по-добре и от преди раждането. Само, че аз предпочитам един друг тип красота. Според мен една жена трябва да има изразена талия, усанка, да има нежни ръце, не е задължително да има мускулести крака като на римски пълководец. Жената трябва да е на първо място женствена. С плочки на корема и бицепс повече ми прилича на приятел от казармата. Друго си е да има извивки. Ето, Мерилин Монро, модна икона, еталон за женственост и красота, доколкото знам не е блъскала във фитнеса 24/7. Мисля, че малко се объркаха разбираниията за красиво женско тяло. Все пак нали ние мъжете трябва да кажем кое е секси и кое не.

Както и да е, всеки сам решава как ще изглежда, та кой съм аз, че да съдя хората. Но нека ви покажа какво разбирам аз под красиво женско тяло.

Google+ Comments

Uncategorized Tags: