Новият минисериал на Netflix, който дебютира през октомври, представя емоционален разказ на Виктория и Дейвид Бекъм за техния живот заедно, пълен с възходи и падения. В четирите епизода на документалния филм зрителите имат възможност да научат повече за професионалната кариера на бившия футболист и за неговия личен живот, изживян под прожектори на общественото внимание заедно с известната му съпруга и четирите им деца.

Виктория, бивша членка на популярната група Spice Girls, разкрива детайли около брака си, включително началото на техните отношения и слуховете за изневяра на Дейвид. Тя детайлно разказва за трудния период, през който преминават, когато футболистът живее и играе в Испания за Реал Мадрид, а тя е оставена в Англия с техните деца.

Дейвид споделя за изолацията и трудностите, които е изпитвал докато е бил сам в Испания, докато Виктория и техните синове са в Англия. Описва как продължават да се борят за своя брак и семейство, доказвайки силата на техния взаимен ангажимент.

Филмът проследява емоционалното и физическо преодоляване на този труден период, кулминиращ с рождението на техния трети син, Круз, в Мадрид през 2005 година. В крайна сметка, семейство Бекъм преодолява този тежък момент и отпразнува 24 години брак през това лято.

Премиерата на минисериала събра семейство Бекъм в пълен състав пред обективите на фотографите в Лондон, маркирайки нова глава в техния общ живот, далеч от бурите на миналото.

Google+ Comments

Размисли Tags: