Да ни е честита новата 2014-та. След всичко, което ни заля като политически решения през последната година, дано не ни се повтаря. Да си пожелаем по-далновидни държавници, повече специалисти да си останат в България, да отглеждаме децата си без страх, да се избавим от злопаметност и всички онези неприятни чувства, които ни задушават да бъдем себе си. И накрая, но не на последно място, желая повече финикийски знаци да влязат в домовете  ни, че без тях сме за никъде…

Истината е, че ако можех щях да ги изгоря всичките, както се пее в една популярна песен, но за жалост без тях не можем да си позволил лукса да съществуваме. Лошо ми става като си помисля, че от тях зависи и радостта на малката ми дъщеричка, и нейното здраве, когато се разболее и нейната сигурност. Как смятате дали щеше да получи и подарък от работилницата на Дядо ви Коледа, ако не се бе постарал да й купи такъв. То детето още си мисли, че старецът ги прави джунджуриите с джуджетата, но не след дълго ще трябва да й разваля тази илюзия.

Накрая ще кажа само: Здраве да е, защото здравето е едно общо понятие, което определено включва добро физическо, но и психическо състояние!

 

 

Google+ Comments

Лични Tags: