Във всяка връзка идва един момент, когато женската част започва да се чувства пренебрегната, приемана за даденост, не достатъчно обичана… Дали защото комплиментите са намалели, дали защото проблемите са се увеличили и работата ни е завъртяла във водовъртежа на ежедневието си – това просто се случва. Някои се усещат навреме, други – чак когато изгубят най-близкия си човек – е, аз предпочитам да съм от първите.

Накратко – трябваше ми спешен план за стопляне на отношенията след едно доста сериозно скарване, което пък беше резултат от гореописаното изстудяване… Реших това да е изненада – един уикенд далеч от града, на райско място, с романтична вечеря и споделени мигове… Без разговори за работа, семейни проблеми, телевизия, домакинстване… само ние двамата, като в началото на връзката ни.

31282_punaИзбрах  Grand Hotel Bansko – преди две години ходихме там на тимбилдинг от фирмата и много ми хареса, а и разполага със СПА център, който колежките дълго време хвалиха. Хотелът е дело на управителите Паскал Дойчев и Андон Атанасов, които имат и други успешни проекти в столицата. Не на последно място – хотелът е 4-звезден и компромис с качеството не се прави.

И така, запазих стая за другия уикенд, а на приятелката ми каза, че в събота сутринта ще ходим при баба ми на село, а аз предвидливо й прибрах банските в моя багаж. Разбира се, докато пътувахме тя разбра, че не сме в правилната посока и не успях да измисля нищо друго, освен да разкрия „пъкления“ си план 🙂 Както очаквах, зарадва се много!  Следващите два дни успях да направя уникални – с романтична вечеря на терасата на хотела, сериозни и не чак толкова разговори за нас двамата, и като цяло едно страхотно прекарване, което вярвам, успя да скрепи повече отношенията ни.
Мисията беше успешно изпълнена 🙂

Google+ Comments

Лични Tags: