Едва ли има някой, който поне веднъж да не е попадал на реклама, в която се рекламират противогрипни препарати с натрапчивото послание, че никой няма време да боледува. Може да ви звучи малко глупаво, но реално това работи, защото всъщност времето е много ценен ресурс, който никой не иска да пилее. Поради тази причина на пазара се появява и продуктът CrediNet, който спестява време и предоставя бързи кредити онлайн.

Времето наистина е изключително важно за всеки човек. Ето защо бързината се търси в почти всяка една сфера. А когато даден продукт или услуга ни дават възможност да спестим много от времето си, това ги изкарва няколко крачки пред останалите. А когато бързината е съчетана с качество и грижа за клиентите, говорим за истински професионализъм.

Подобен е случаят с CrediNet, които предлагат онлайн бързи кредити онлайн, изцяло съобразени с нуждите на клиентите от това да не се редят на опашки, да не се затормозяват в излишна бюрокрация, а да се възползват от една съвременна, надеждна и изчистена от излишни действия, услуга.

CrediNet е продукт на MicroCredit и се отпуска изцяло онлайн. Системата е разработена така, че да можете да заявите желаната от вас сума и периода, за който да я върнете, посредством специална форма за кандидатстване. Можете да направите това по всяко време на денонощието, от всеки край на страната. Молбата ви ще бъде разгледана в рамките на работното време на компанията. Сумите, за които можете да кандидатствате са от 200 до 3000 лева, за срок от 3 до 12 месеца, като можете да се възползвате от безлихвено връщане в рамките на 30 дни при заплащане на административна такса.

Изключително удобна и необходима услуга, която позволява да запълните празните дупки в бюджета си от комфорта на домашното кресло в най-затънтеното местенце на страната. Единственото, което ви е необходимо е компютър или мобилно устройство и Интернет връзка.

Заявената от вас сума можете да получите в един от 70-те локални офиси на MicroCredit в цялата страна, в обект на EasyPay или по посочена от вас банкова сметка.

Изплащането на кредита става на равни месечни вноски отново в офиси на MicroCredit, обекти на EasyPay или по банков път.

Компанията оперира на пазара от 2012-а година, а през годините на своето съществуване се е старала да отговори максимално на потребностите на клиентите, като предлага гъвкави продукти, ценящи тяхното време. Най-новият им продукт CrediNet настъпи сериозно на пазара на онлайн бързи кредити, като предостави цялостно дигитално обслужване без необходимост от посещение на офис.

Google+ Comments

Размисли Tags: