Всички ние сме чували шеговитата закачка, че за един мъж няма по-голямо наказание от пазаруване заедно с жена му. В подкрепа на тези думи са мъжете, останали пред входа на магазин за обувки и държейки чанти с покупки, а понякога дори и кучето. Въпреки това аз имам своя теория и смятам да ви я споделя в следващите редове.

Искам да започна от факта, че аз обичам да ходя на пазар с жена ми. Ако отида сам, ще ми е двойно по-трудно с ориентиране, избор, решение и покупка. Затова често се допитвам до нея и предпочитам заедно да се отправяме към шопинг целта ни. Не се ограничавам единствено за пазаруване на домашни потреби или хранителни стоки. Доверявам се на преценката на жена ми за дрехи, обувки и всякакви модни находки.

Някои от вас ще ме нарекат мъж “под чехъл” или с липса на стил и вкус. Истината е, че нито едно от двете не е меродавно за мен. Обичам да пазарувам с жена ми, защото тя е много организирана и умее да взима адекватни решения дори и в стресови ситуации. Аз съм от хората, които обичат да премислят и в повечето случаи не са сигурни в решенията си. Затова чрез подходящия шопинг спътник доста бързо се справям със задачите и след това съм двойно по-удовлетворен.

При всекиго този процес е различен. Може би повечето мъже се изнервят на жените си, защото те обичат да пазаруват бързо и от втория магазин, а половинките им – да избират. Затова аз смятам, че всичко зависи от организацията и от виждането на двойката за начина на случване на нещата с пазаруването.

Моят съвет е просто да си направите предварителен конкретен списък и уговорка през кои обекти ще минете. Повярвайте ми, така много по-лесно ще се осъществи пазаруването.

Google+ Comments

Размисли Tags: