Интернет е необятно пространство, както и възможностите на хората. Но защо, се питам, всички развиват едни и същи теми в социалните мрежи и по платформи? Вярно е, че всеки има интереси, ала сякаш темите като мода, козметика и автомобили са навсякъде. Е, аз искам малко да разнообразя това, което четете и да ви дам доза свежест.

Ще ви споделя за страница, която следвам във Facebook сравнително отскоро, въпреки че има фен база от над 18 мил. души. Сега сигурно се питате, коео e това толкова известно нещо, което е привлякло вниманието ми. Това са „Рекордите на Гинес“. Попаднах на тях съвсем случайно, след препоръчан клип от платформата.

Загледах се в представянето на най-ниската жена в света, която е 62,8 см. Тя е индийка и прилича на жива кукла. С все повече скрол надолу успях да науча и за нелепи рекорди като най-много счупени бухалки за 30 секунди. Изуми ме и човекът, който поставил рекорд за най-бързо поставяне на маски върху устата си, както и един от хитовете в TikTok – най-обемистият език.

Интересното е, че цялата тази информация е представена чрез видеа с английски субтитри. Там реално може да видиш хората и нагледно да придобиеш представа за постижението, което са постигнали. Ако има текст към постовете, той също е на английски, но благодарение на опцията за мигновен превод на български, веднага може да разберете какво пише. Страницата на „Рекордите на Гинес“ много ми допада и затова ви я препоръчвам.

Оставям ви и линк към нея, за да може да я последвате и да се обогатявате с информация. Искам да ми споделите и кой ви е любимият рекорд.

https://www.facebook.com/GuinnessWorldRecords

Google+ Comments

Размисли Tags: