Образованието ми в сферата на туризма ме научи, че качеството на предлаганите услуги и продукти е от особено значение. Ето защо, когато става въпрос за хранителни продукти се доверявам на продуктите дистрибутирани от фирмата на Васил Лазаров Вивекта БГ ЕООД.

Всъщност Вивекта БГ ЕООД е един идеален пример за ползите от свободния пазар. Присъединяването на България към Европейския съюз разкри пред нас не само възможността да пътуваме свободно в страните-членки, но и да търгуваме значително по-лесно. Мнозина забравят, че ЕС предлага свободно движение на стоки, услуги, капитали и разбира се – хора.  А когато става въпрос за хранителни продукти, шанса да потребяваме стоки с доказано европейско качество на родния пазар е изключителна. Неслучайно много хора, когато пътуват, обръщат особено внимание на кухнята и продуктите, които се използват в другите страни. Намирането на същите тези качествени продукти на родния пазар не означава, че ще забравим тотално местната кухня, а че ще я обогатим с прекрасни качествени меса, зеленчуци и подправки.

Именно от тази свобода на търговските пазари се е възползвала и фирмата на Васил Лазаров Вивекта БГ ЕООД, която предлага на българския пазар висококачествени замразени свински, пилешки, говежди, агнешки меса, риба, зехтин, замразени бланширани картофи, зеленчуци и карантия. Всичките произведени от компании с дългогодишен опит и традиции в сферата.

Вивекта БГ ЕООД е официален дистрибутор на марки като канадската мултинационална компания McCain Foods Limited, специализирала в производството на замразени бланширани картофи; испанския производител на висококачествен зехтин Urzante, S.L.;  Aretol, които произвеждат широка гама от замразени зеленчуци и плодове; новозеландските Silver Fern Farms и AFFCO, както и най-големият преработвател на свинско месо в Европа – Даниш Краун.

Едно елементарно търсене в интернет ще ви покаже, че това са компании с дългогодишни традиции и установени правила за работа. Това, което на мен много ми допадна, е, че всяка една от фирмите, с които работят от Вивекта на Васил Лазаров, има ясна и стриктна политика за опазване и грижа към околната среда, защото за тях качествения продукт произлиза от екологично чистата среда.

Google+ Comments

Лични Tags: