Съвместното съжителство между мъж и жена предполага те да прекарват много време заедно у дома особено през зимните месеци, когато навън е студено и неприятно. Тогава семейството си остава вкъщи и трябва да измисли някакви начини да се забавлява. Ще ви споделя ние какво правим в нас, за да се разнообразяваме, а вие може да почерпите свежи идеи.

Най-очевидното нещо е гледането на филми. Правим си пуканки на микровълновата, настаняваме се удобно на дивана и редуваме екшън с романтична комедия, трилър с криминале, за да има за всеки по нещо. Анимации също гледаме, а и днешните са направени така, че да са интересни и за възрастни. Алтернатива е ходенето на кино, но там обстановката е малко по-скована, друго си е да си си у дома.

Игри като “Монополи”, “Не се сърди, човече”, “Скрабъл” и т.н. въобще не са ни чужди. Някои ще си кажат, че те са за деца, но това съвсем не е така. Има си тръпка и много смях. Да не забравяме и игрите на карти, те пък са толкова много, че имате голям избор на какво да играете.

couple-playing-video-game-in-Man-caveВидеоигрите най-вероятно са по-любими на мъжете, отколкото на жените. Последните по-скоро ги приемат като детско занимание. Но пък ако сте случили на жена, може заедно да им се наслаждавате ;).

Готвенето е дейност, която някои мъже отричат, но аз нямам нищо против нея. Съботно-неделните кулинарни развихряния на двама ни в кухнята са ми любими. Намирам тази дейност за най-сплотяваща от всички изброени. Първо си готвите заедно, после си похапвате заедно, пълна семейна идилия.

Google+ Comments

Лични Tags: